هشدار درباره مواد نگهدارنده پنهان در لوازم آرایشی میزان شیوع هپاتیت B در کشور به کمتر از یک درصد رسید بهره‌برداری از بیش از ۱۰۰ هزار کلاس درس در مهر ۱۴۰۴ متهم پرونده پدرکشی در  بازسازی صحنه جنایت: کشتن پدرم، آخرین راهکار بود واژگونی قایق در نیجریه با ۲۵ فوتی امدادرسانی هلال احمر به بیش از ۶۴۰ حادثه در کشور طی هفته گذشته | خراسان رضوی رتبه دوم حوادث کوهستان فاز نخست پروژه آب‌شیرین‌کن بجستان با همکاری دانش‌بنیان‌ها، به بهره‌‎برداری رسید بیش از ۸۰۰ مدرسه در تهران به بازسازی نیاز دارند بیش از ۱۵ هزار فرهنگی در آزمون اعزام به مدارس خارج از کشور شرکت کردند + تعداد اعزامی‌ها رشد بی‌سابقه پروژه‌های تحویلی سازمان نوسازی مدارس در سال ۱۴۰۴ جزئیات آزمون استخدامی آموزش و پرورش اعلام شد + تاریخ تحویل کارت ورود به جلسه (۶ مرداد ۱۴۰۴) یک‌سوم ایرانی‌ها رفلاکس معده دارند زائران اربعین این وسایل را همراه داشته باشند در روز‌های گرم چه میوه‌هایی بخوریم؟ هشدار سازمان غذا و دارو درباره مصرف خودسرانه دارو برای مقابله با گرمازدگی سلامت باروری در گرو زایمان طبیعی و تغذیه با شیر مادر است هشدار وزارت بهداشت: آفتاب نگیرید! پیش‌بینی هواشناسی امروز (۶ مرداد ۱۴۰۴) | وقوع رگبار باران و گردوخاک در ۹ استان ایران دادگاه رسیدگی به پرونده قتل الهه حسین نژاد برگزار شد | اولیای دم خواستار قصاص در ملا عام (۶ مرداد ۱۴۰۴) خبر جدید برای بازنشستگان | زمان پرداخت معوقات حقوق فروردین ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی مشخص شد هشدار سطح نارنجی هواشناسی برای تشدید گرما در خراسان رضوی و ۳۰ استان دیگر عروسک‌های لبوبو چطور برای نسل زد تبدیل به یک نماد اجتماعی شد؟ تشخیص زودهنگام افسردگی با یک دماسنج ساده! آیا ادارات بوشهر روز‌های سه‌شنبه و چهارشنبه (۷ و ۸ مرداد) تعطیل است؟ درباره انواع خطرناک بیماری هپاتیت و راه های پیشگیری و درمان | عفونت زرد فشار خون خودتان کم نشود آقای وزیر! مسقف شدن پارکینگ‌های عمومی با پنل‌های خورشیدی رئیس سازمان محیط زیست: بحران‌های محیط زیستی با راهکارهای ضربتی برطرف نمی‌شوند عضو هیئت‌علمی پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی پاسخ داد: آیا فرونشست زمین می‌تواند اثرات زلزله را شدیدتر کند؟
سرخط خبرها

بستری‌های ناشی از اومیکرون ۳ برابر شده است | کاهش ۳۵۰ هزار نفری آمار بستری با رعایت پروتکل‌های بهداشتی

  • کد خبر: ۹۸۶۸۹
  • ۲۰ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۷:۳۵
بستری‌های ناشی از اومیکرون ۳ برابر شده است | کاهش ۳۵۰ هزار نفری آمار بستری با رعایت پروتکل‌های بهداشتی
معاون بهداشت وزارت بهداشت با بیان این‌که آمار بستری‌های اومیکرون ۳ برابر افزایش یافته است، گفت: مردم تا زمانی که بیماری‌شان تشدید نشده به مراکز ما مراجعه نکنند.

به گزارش شهرآرانیوز، کمال حیدری با بیان این که سن امید به زندگی نسبت به ابتدای انقلاب دو دهه افزایش یافته است و دغدغه کنونی ما افزایش کیفیت زندگی است، گفت: سن امید به زندگی ابتدای انقلاب ۵۵ سال بود که با توسعه شبکه مراقبت‌های اولیه بهداشتی و ارائه خدمات گسترده سلامتی به مردم اکنون این سن به ۷۵ سال رسیده است.

وی افزود: دسترسی به خدمات بهداشتی، همکاری‌های بین بخشی و مشارکت‌های مردمی ارکان توسعه بهداشتی هستند که خوشبختانه پس از پیروزی انقلاب اسلامی تا حدود زیادی محقق شده‌اند.

حیدری ادامه داد: البته پوشش خدمات بهداشتی در روستا‌ها بهتر و بیشتر از شهر‌ها بوده است، چون در شهر‌ها به ویژه شهر‌های بزرگ بعضی از مردم ترجیح می‌دهند مستقیم به متخصص مراجعه کنند.


معاون بهداشت با اشاره به اینکه با تشکیل پرونده الکترونیک سلامت ارائه خدمات در شهر‌ها و روستا‌ها هدفمند و هوشمند خواهد شد، گفت: خوشبختانه خانه‌های بهداشت، پایگاه‌ها و مراکز خدمات بهداشتی و درمانی به برکت انقلاب اسلامی بسیار گسترش یافته و این امر در دسترسی مردم به خدمات و بسط عدالت در سلامت کمک شایانی کرده است.  

میزان استقبال از سامانه «ایران من» راضی کننده نبود

حیدری بیان داشت: سامانه «ایران من» یک اقدام ارزشمند از طرف وزارت کشور به عنوان قرارگاه عملیاتی کرونا بود. ولی با وجود زحمات زیادی که برای آن کشیده شد، متاسفانه از طرف سایر دستگاه‌ها آنچنان که باید و شاید از آن استقبال نشد.

وی در بخش دیگری از سخنانش درباره رفتار عجیب سویه امیکرون گفت: این سویه به نسبت سویه‌های قبلی که ضریب بیماری زایی زیادی داشتند، شدت بیماری زایی زیادتری دارد. به نحوی که طی یک هفته میزان درگیری بیماری دو برابر شده است.

وی اظهار داشت: البته خوشبختانه کشور ما در نیمکره شمالی قرار دارد و همین باعث می‌شود نسبت به سایر کشور‌ها با تاخیر درگیر سویه‌های کرونا شویم که این مساله فرصت برنامه ریزی را افزایش می‌دهد.  

معاون بهداشت گفت: استراتژی اول ما در این سویه پوشش وسیع‌تر واکسیناسیون بود، هرچند مراجعات برای دریافت دوز سوم به کندی پیش رفت، ولی پس از بسته شدن ۲۹۰ مرکز تجمیعی واکسن که مورد استقبال مردم نبود ۲۲۰۰ مرکز جامع سلامت را آماده واکسیناسیون کردیم.

واکسیناسیون گروه سنی زیر ۱۲ سال

حیدری از مردم خواست برای دریافت دوز سوم واکسن به این مراکز مراجعه کنند و افزود: ما از ابتدا مجوز تزریق واکسن به گروه سنی زیر ۱۲ سال را دریافت کرده بودیم، ولی طبق برنامه ریزی کمیته‌های تخصصی مقرر شد ابتدا گروه سنی ۱۰ تا ۱۲ سال واکسن بزنند.

وی ادامه داد: به دستور وزیر و مصوبه ستاد تخصصی کرونا از دیروز گروه سنی ۵ تا ۱۰ سال هم برای دریافت واکسن فراخوان شده اند. زیرا در سویه امیکرون متاسفانه درگیری کودکان بسیار بیشتر از سویه‌های دیگر است.

وی درباره پیک درگیری سویه امیکرون در کشور ابراز داشت: با توجه به سرعت بالای سرایت این سویه احتمالا تا پایان هفته دیگر بیماری در کشور اوج می‌گیرد، هرچند برخی متخصصان اوج درگیری را دو هفته آینده ذکر کرده اند، پس از آن پیک بیماری روند کاهشی خواهد داشت.

افزایش سه برابری آمار بستری‌های امیکرون

معاون بهداشت وزارت بهداشت اعلام کرد: هم اکنون آمار بستری بیماران اومیکرون نسبت به روز‌های قبل سه برابر افزایش یافته و این روند به صورت تصاعدی در حال افزایش است.

حیدری با اشاره به این که آمادگی مراکز بهداشتی، درمانی از زمان سویه دلتا بیشتر شده است، ولی نیازمند مشارکت و همکاری مردم هستیم، گفت: با توجه به خفیف بودن سویه اومیکرون، توصیه می‌کنیم مردم حتی الامکان تا زمانی که بیماری شان تشدید نشده به مراکز ما مراجعه نکنند و در صورت ابتلا در خانه خود را قرنطینه کنند، ولی اگر بیماری تشدید شد فرصت را برای مراجعه به مراکز ما از دست ندهند.

تاثیر ماسک زدن در کاهش بستری‌ها

وی بیان کرد: اگر ۸۰ تا ۹۰ درصد مردم ماسک بزنند قلّه درگیری بیماری ۳۰ تا ۳۵ درصد پایین می‌آید. یعنی اگر میزان بستری‌ها یک میلیون نفر باشد با ماسک زدن ۹۰ درصدی مردم، بستری‌ها ۳۰۰ تا ۳۵۰ هزار نفر کاهش می‌یابد.

معاون بهداشت با بیان اینکه «در دسترس‌ترین واکسن، بهترین واکسن است» همچنان شعار ماست، گفت: خوشبختانه هم اکنون انواع واکسن‌ها را در اختیار داریم؛ بنابراین افراد منتظر واکسن خاصی نباشند و حتما برای دریافت دز‌های عقب افتاده و دز سوم واکسن خود به مراکز تزریق واکسن مراجعه کنند.

علت تزریق سینوفارم و پاستوکواک

حیدری درباره این که چرا برای برخی گروه‌های سنی همچون کودکان و زنان باردار واکسن‌های سینوفارم و پاستوکواک تزریق می‌شود، گفت: مجوز هر نوع واکنسی برای گروه‌های سنی را سازمان غذا و دارو صادر می‌کند. این مجوز بر اساس مستندات علمی و مطابق ابلاغ کمیته علمی است. ضمن اینکه توصیه‌های سازمان بهداشت جهانی و تجربه سایر کشور‌ها هم در انتخاب نوع واکسن‌ها دخیل هستند.

افزایش ۱۰ برابری بستری و فوت در واکسن نزده‌ها

وی افزود: تزریق واکسن بسیار اهمیت دارد به طوری که شاهد کاهش ۱۰ برابری بستری و فوتی در افراد واکسن زده به نسبت افرادی هستیم که واکسن نزده اند؛ بنابراین از مردم می‌خواهیم در زدن واکسن اهمال نکنند.

معاون بهداشت وزارت بهداشت در پاسخ به پرسشی در خصوص غربالگری ژنتیکی نوزادان گفت: به کمیته‌های علمی برای استانداردسازی آزمایشات سه ماه فرصت داده شد و سپس پیش نویس تهیه شده به شورای عالی انقلاب فرهنگی برای اعلام نظر و ابلاغ و عملیاتی شدن ارسال شده است.

وی در پاسخ به پرسش یکی از خبرنگاران درباره فیلم پخش شده در فضای مجازی درباره واکسن زدن خانم‌ها به آقایان، گفت: معاونت بهداشت دستورالعمل انطباق را به تمام مراکز واکسیناسیون ارسال کرده است که بر اساس آن رعایت انطباق هنگام واکسیناسیون الزامی است.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->